L’AMPA de l’Annexa- Joan Puigbert ha acordat ajornar la Pujada a peu als Àngels, prevista pel 15 d’abril, al diumenge 6 de maig de 2018 en motiu de la convocatòria de manifestació pel 15 d’abril a 2/4 d’1 del migdia a la Plaça Espanya de Barcelona convocada per l’Espai Democràcia i Convivència (espai hereu de l’antiga Taula per la Democràcia) i com a rebuig davant la repressió, per defensar les institucions catalanes, les llibertats i la cohesió social.

Aquest espai transversal agrupa sindicats, entitats veïnals i de la societat civil i ONG. Com a AMPA federada, senyalar que la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC) forma part d’aquest espai i és per aquest motiu que convidem a qui vulgui sumar-se a la crida ciutadana sempre des del pacifisme i la resistència no violenta. Adjuntem el manifest on queden recollits els valors i finalitats de l’Espai Democràcia i Convivència.

La ja tradicional Pujada als Àngels començarà a les 9 del matí sortint de l’escola Annexa. A les 11 hi haurà punt d’avituallament i la sortida de la casa de les Figues (a mig camí aprox.). L’arribada als Àngels està prevista a la 1 del migdia i el dinar a 2/4 de 2. Cal comprar els tiquets de l’arròs amb antel·lació i portar el tiquet el dia de la Pujada.

Venda de tiquets per a l’arrossada popular:
Divendres 27 d’abril i dimecres 2 i dijous 3 de maig de 2018
De 9 a 2/4 de 10 del matí
De 2/4 de 5 a 5 de la tarda

Preu del tiquet: 5’50 €.

Cada família s’ha de portar la infraestructura pel dinar (taula, cadires, coberts, etc.). Al santuari hi haurà servei de bar i lavabo.

 

Anuncis